top of page
669BB487-6DE6-4A4E-AE85-6F3BB26FB956.JPG

Ecole Philippe Gaulier

Toukokuussa 2023 toteutin pitkäaikaisen haaveeni ja lähdin Ranskaan, Étampesiin. Siellä sijaitsee legendaarinen Ecole Philippe Gaulier, jossa vietin kuukauden opiskellen klovneriaa. Kurssi oli kaikkea, mitä toivoin ja vielä vähän enemmän! Tulevaisuudessa toivon palaavani vielä tekemään muitakin kursseja kyseisessä koulussa. Saa kysellä klovnikeikoille!

Hottikset.jpg

HANNIBAL & HOT HEROS-JULKKARIT JOULUKUUSSA

Jazzia, räppiä, soulia ja funkia yhdistelevän Hannibal & Hot Heros-yhtyeen uusi julkaisu, Katajainen, on täällä! Julkkarikeikat: G Livelab Helsinki 7.12. ja G Livelab Tampere 8.12. Tervetuloa keikoille!
Olen menossa mukana taustalaulujengissä. Kuuntele levyä Spotifystä painamalla tästä!

 

Chizu.png
chimi.jpg
johnny test.jpg
Baby_Piggy_2018.jpg
enni ja roi.jpg

Tunnistatko äänen?

Dubbaamisessa saa olla monena. Tälläkin hetkellä suoratoistopalveluissa ja telkkarissa pyörii monia sarjoja, joissa olen äänenä mukana. Netflixissä minua voi kuulla muun muassa seuraavissa ohjelmissa: Maya ja kolme taistelijaa (Chimi), Dive Club (Stevie), Johnny Test (Mary & Susan), Cry Babies ja Samuraijänis (Chizu). Lisäksi Netflixistä voi kuulla ensimmäisen laulamani tunnusmusiikin sarjaan Ridley Jones! 

täsmäteatteri1-kuva-katrikallio-1536x1024.jpg

Kuva: Katri Kallio

NARTTU LIVE (työnimi) TAMMIKUUSSA 2022

Narttu Live (työnimi) on feministinen monitoimiareena ja katsojan sisäänsä imaiseva esitys. Se on feminiinisempi vaihtoehto Tampereen uudelle areenalle, jonka nimeksi meinasi tulla Uros Live. 

Työryhmän käsissä syntyy urheilumaailmaa muusanaan käyttävä kokonaisvaltainen tilataideteos, jossa muutkin kuin poika saunoo ja kattoon on jäädytetty feminististen legendojen paitoja. Areenan muunsukupuoliset toimitusjohtajat kuitenkin kipuilevat Narttu Live -nimen kanssa, onko se inklusiivinen ja voimauttava, vai aiheutuuko tästä feminististä mainehaittaa? Lisätietoa esityksestä ja liput täältä!

Huom! Esityksiä vain tammikuussa!

momentum_1900_300dpi-scaled.jpg

MOMENTUM 1900-MUSIKAALI TTT:llä

Olen mukana syksyllä 2022 ensi-iltaan tulevassa Momentum 1900-musikaalissa! Musikaali on Tampereen Työväen Teatterin 120 juhlavuoden pääteos. Lisätietoa esityksestä ja lippukaupoille tästä!

matilda1.jpg

MATILDA-MUSIKAALI JATKAA KEVÄÄLLÄ

Upeat arvostelut saanut Matilda-musikaali jatkaa TTT:n ohjelmistossa keväällä 2022. Lämpimästi tervetuloa katsomaan tämä sydämellinen, älykäs ja säkenöivä esitys!Lisätietoa esityksestä ja liput täältä!

Kuva: Kari Sunnari

bottom of page